my birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

04 April 2012

MAYBE KEMBALI ACTIVE... :)

assalamualaikum to all bloggers!!!
dah lama glerr tak active kat blog nie.
lama gler tak update.
time nie rasa nk active kan diri blek kat blog.
apa2 pun tnngu je laa entry baru.. :)
~Masa tidak pernah menunggu manusia~ so hargailah masa.... :)

14 January 2012

VOUCHER BUKU 1 MALAYSIA... :)

assalamualaikum to all bloggers!!!
dah lama tak update blog nie.
so malam nie kte ambil peluang sikit tuk update.
hari nie nak story sikit pasal voucher buku 1 Malaysia.
semua student STPM n University layak dapat voucher nie.
dapat laa dalam RM200..banyak kan.
so kat kolej aku dia bagi hari jumaat..
pas ak test pada jumaat petang ak n housemate gerak gi Tesco Ampang.
ada kedai Popular kat situ.
punye laa semangat nk gna voucher tue.
padahal tarikh last guna pada 31/3/2012..
banyak benda yg boleh dibeli ngn voucher tue.
at least save laaa duit kan.
emm aku dh bli smua buku belajar just tinggal 1 buku je lagi.
tue pun puas cari tapi still tak jmpe gak.
haish kat mana laa nak cari ekk..
ak da gna RM150..
ada lagi 1 voucher ak tak guna lagi.
tue nk spend tuk beli buku audit nanti.
yg best gna voucher nie boleh beli novel n stationery.
ak yg minat novel nie mmamg best laa kan.
dapat gak tambah koleksi novel.
so sape yg dapat voucher nie boleh laa guna kat MPH, POPULAR..
dan mana2 kedai buku yg terima voucher nie..
org len kata komik pun boleh beli..
best laa kan..
mesti ramai yg guna voucher nie tuk beli novel ngn komik.
nak wat cm ne buku dah beli.
lagi pun voucher nie boleh guna sampai bulan 3 je.
nak msuk sem depan pun dalam hujung bulan 5..
so kte guna je laa.
so sampai sini je laa nk story.
ada masa kte update lagi.. :)



~Masa tidak pernah menunggu manusia~ so hargailah masa.... :)

31 December 2011

TAHUN 2012 BAKAL MEMBUKA TIRAI... :)

assalamualaikum to all bloggers!!!!
selamat malam diucapkan.
malam nie ada masa nk update blog b4 2011 melabuhkan tirai.
wahhh cepat betul tue masa berlalu.
setahun tue cepat je kan nak habis.
esok 1 January 2012.
so makna nye tahun 2012 pun bermula.
banyak kenangan pahit dan manis aku lalui utk tahun nie.
jatuh bangun semua ada laa.
rasa tension, gembira, sedih semua nye dh lalui.
harap2 tahun 2012 akan membuatkan aku lebih sabar dan kuat.
alhamdulillah diberi lagi peluang utk bernafas di muka bumi nie.
banyak perancangan dan azam utk tahun 2012 nie.
berharap sangat dapat habis kan diploma.
then dapat sambung degree dengan jurusan yg aku minat.
hope dapat naik kan pointer so dapat sambung degree..
insyaAllah... :)

banyak perancangan yg kte rancang.
just laksana atau tak je.
hope tahun depan aku akan menjadi insan yg lebih baik.
harap2 semua perancangan ku akn terlaksana.
insyaAllah..

SELAMAT TAHUN BARU 2012.
semoga diberi peluang bernafas di muka bumi ini...



~Masa tidak pernah menunggu manusia~ so hargailah masa.... :)

25 December 2011

ANIME YANG SUPERB... :)

assalamualaikum..
malam nie nk update sikit kat blog nie.
gara2 tengok boboiboy episode akhir tadi kat tv3.
comel je aku tengok kartun nie.
aku nie tak ada laa minat sgt tengok kartun tapi kalau comel aku pun layan laa.
macam upin dan ipin.
sampai sekarang aku still layan lagi kartun tue.
suka tengok watak upin dan ipin.
comel je kan diorg.
skrg nie mnat gak laa dengan boboiboy.
thumbs up pada production yg dapat idea reka kartun cmnie.
nanti boleh laa buat lagi kartun2 yg comel cm2..








~Masa tidak pernah menunggu manusia~ so hargailah masa.... :)

CUTI MID-SEM... :)

assalamualaikum to all bloggers!!!
dah lama tak update blog nie.
just sempat update pasal video jerr.
ok hari nie kte story ekk.
sekarang nie aku ada kat rumah tengah cuti.
ada laa dalam 10 hari.
cuti mid-sem utk semester 6 nie.
cuti nie maybe dduk rumah je sbb skrg nie kan musim hujan.
nk keluar pon rsa cam tak best je klau jalan time hujan.
so mybe habiskan cuti dgn siap kan homework.
skrg kan dah nk penghujung tahun 2011.
lagi bberapa hari je nak melabuhkan tirai 2011.
so banyak laa sale hjung2 tahun nie kan.
klau ada duit msti da lama ak gi shopping.
tapi kna saving duit.
so shopping skit je laa.
tak boleh byk2 nnti lari budget.

banyak kenangan pahit manis sepanjang tahun nie.
adat laa tue kan.
setiap manusia pasti diuji dengan dugaan.
antara dapat hadapi atau tak tue je.
alhamdulillah aku diberi kekuatan utk menghadapinya.
insyaAllah aku akan kuat dan sabar... :)
so setakat nie je laa entry kte ekk.
nti da msa kte update lagi..
selamat bercuti... :)
~Masa tidak pernah menunggu manusia~ so hargailah masa.... :)

20 December 2011

NICE VIDEO TO WATCH.... :)

assalamualaikum to all readers!!!
kat sini nk letak satu video yg aku rasa enjoy n sweet sgt..
just watching n enjoyed.... :)
very sweet video... :)


video
~Masa tidak pernah menunggu manusia~ so hargailah masa.... :)

18 December 2011

EZAD LAZIM-PERCINTAAN INI.... :)

Masih terbayang di ruangan mataku
Saat indah bersamamu dulu
Masihku ingat janji manismu
Bertakhta di hatiku
Oo oo oo


Di kala itu engkau lah bintang
Menyuluh malam yang kegelapan
Tetapi kini tiada lagi
Tinggal aku sendiri
http://liriklagu.biz
Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan

Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu

Sia–sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncaknya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata

Oo oo oo

Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan

Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu

Sia–sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncaknya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata

Oo oo oo


sekarang nie aku suka sangat dengar lagu nie.

dalam sehari byk kali jgak laa aku dengar.

suka dengar part chorus... :)


video
~Masa tidak pernah menunggu manusia~ so hargailah masa.... :)